Nieuwsbrief Aarden in de Zon


Nieuwsbrief Maart. Aarden in de zon!

ontspanningWat een heerlijk voorjaarszonnetje schijnt er weer op ons bolletje! Al een heel weekend heb ik met mijn handen in de aarden gezeten, zaadjes gepland om te zien wanneer ze hun kopjes boven de grond willen laten uitsteken en gezien willen worden. Ik merk dat dit thema me raakt!! Ik wil gezien worden en ik mag gezien worden, echter ik vind het wel spannend. Doe ik het wel goed genoeg? Is een vraag die afgelopen maand geregeld door mijn hoofd ging… Dit resulteerde in spanning, vluchten (mijn verantwoordelijkheid niet nemen) en  strijden (ja maar…). Ik heb het er laten zijn en heb mijn innerlijke kind (die het gevoel had het niet goed genoeg te doen) omarmd. Ik merk dat ik het nu los kan laten en mijn zelfvertrouwen weer toeneemt! Ik mag gezien worden, ik mag stralen omdat ik ben wie ik ben. Niemand meer en niemand minder! Ik sta weer meer in mijn kracht…

Workshops

En nu ik weer meer in mijn kracht sta geniet ik van alle kleine lessen die mij worden geleerd en kan ik deze weer als tips en cadeautjes zien. Zo ook het applaus na een workshop voor 20 enthousiaste dames die zich herkende in één van de 9 enneagrammen (persoonlijkheidstyperingen). We hebben ontzettend gelachen, ons kwetsbaar opgesteld en ons geconfronteerd gevoeld. Wat een mooie ervaring deze lieve moeder inzicht te geven aan hun kwaliteiten en valkuilen. Graag maak ik nog meer moeders blij of geef ik nog meer informatie om meer ontspannen en vanuit je intuïtie de kinderen te begeleiden naar volwassenheid.

Jassentechniek

Afgelopen zaterdag stond ik in de jaarbeurs met een techniek waar jullie mij nog niet veel over hebben gehoord, namelijk de Jassentechniek. Ik zal in het kort uitleggen wat deze techniek inhoudt. Emoties en gevoelens zorgen voor verkramping in ons lijf, we houden deze zogenoemde ‘ballast’ letterlijk vast, waardoor we buikklachten, spanningshoofdpijn, nekpijn of rugpijn krijgen. Deze ballast gaat zitten op de meest gevoelige plek van je lichaam, zodat jij het signaal oppakt. De jassentechniek zorgt ervoor dat je deze ballast als ‘jassen’ uit kan trekken. De ballast die jou op dat moment raakt en dus het meest aan de oppervlakte ligt, bijvoorbeeld de stressjas, die wordt energetisch uitgetrokken. Vervolgens krijg je een ondersteunde/ beschermende jas aan. Dit kan je ondersteunen in je zelfvertrouwen of eigen liefde. Het is een hele efficiënte mooie methode die veel mensen helpen om de ballast, hetgeen in ontstaan uit eerdere onbegrepen ervaringen (trauma’s), los te laten.

images (22)23 Maart zal ik gedurende een workshop in mijn praktijk om 19:30 een loslaatsessie doen. Dan kan je voelen wat het met je doet als je belangrijke jassen die jou in de weg zitten energetisch uittrekt! En daarnaast jassen die jou energetisch ondersteunen en beschermen aantrekt. Hetgeen wat bovenaan ligt kan je herkennen aan de mensen in je naasten omgeving. Wat vind je mooi aan deze mensen, trek deze jas aan. Wat vind je naar/vervelend aan deze mensen, het resoneert met iets van jou dus trek deze jas uit! En je zal zien dat deze kenmerken minder op zullen vallen bij deze naasten!

Ik wens jullie allemaal een heel mooi voorjaar toe, waarbij er veel gezaaid en geoogst mag worden!

Veel liefs, Lotte Wolters

 / No Comments  / in Geen categorie

Comments are closed.