coaching om te vertrouwen op jezelf

vertrouwen op jezelf

Coaching om terug te komen bij jezelf

Bekijk hieronder het aanbod van Het nieuwe Kroost over coaching

Vertrouwen in jezelf

249336_361926690587290_486387724_nWij mensen zitten vast in bepaalde patronen en leven volgens (on)geschreven regels, zonder te weten waarom we doen wat we doen. We doen vaak dingen omdat we denken dat dit van ons wordt verwacht en het de normaalste zaak van de wereld is. Echter, deze tijd daagt ons uit om keuzes te maken vanuit ons hart, te kiezen wat ons gelukkig maakt, te leven in plaats van overleven. Het is de tijd dat we moeten doen wat van ons wordt verwacht, we mogen zelf het roer vasthouden en beslissingen maken die onszelf gelukkig maken! We mogen genieten van het leven. Maar oeh dit is best spannend! Loslaten van wat we kennen! Loslaten van wat anderen van ons verwachten! Loslaten van dat wat moet in plaats van mag! Loslaten uit liefde voor jezelf! Mag je jezelf wel liefhebben? Ben jij dat wel waard? We zien dat er veel overtuigingen en blokkades op dit pad liggen die we hebben opgedaan. Het is tijd om deze blokkades los te laten, zodat het weer gaat stromen en het leven gemakkelijker te maken! Ga jij de uitdaging aan en neem jij weer de verantwoordelijkheid over je eigen leven? Vind jij het jezelf waard om ervan te genieten, jezelf te ontwikkelen, te leven vanuit je hart en anderen hiermee te besmetten? dan ben je op de juiste website aangekomen!

Zorgen voor jezelf

Vaak wordt gezien dat wij mensen goed zijn in het aandacht geven aan anderen. Ondanks dit ons goed af lijkt te gaan, vinden we het lastiger om onszelf de benodigde aandacht te geven. We dragen allemaal onverwerkte emoties met ons mee die zijn ontstaan vanuit ervaringen of die we meedragen van anderen. Hier konden ouders (hoe goed ze hun best ook deden) niet altijd direct hetgeen geven dat jij nodig had. Deze onverwerkte emotie is een trauma, vanuit waar je een beschermingsmechanisme hebt gecreëerd. Elke keer dat er weer een trauma ontstaat wordt dit mechanisme versterkt en raak je verder verwijderd van wie je werkelijk bent. De ontwikkeling staat op dat punt dan ook stil. Door aandacht te geven aan het innerlijk kind van toen, emoties los te laten en blokkades op te heffen, al je dichter bij je werkelijke zelf kozorg-goed-voor-jezelfmen en weer in beweging komen. Hierdoor geef je juist ook weer meer ruimte aan anderen en kan je beter aansluiten op hun behoeftes in plaats van dit in te vullen vanuit eigen referentiekader. Immers, wie goed voor zichzelf zorgt, zorgt goed voor een ander. Het is tijd dat je uit je slachtofferrol komt en verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven. Sta op, ontwikkel jezelf en krijg de controle terug over je eigen leven.

 

Werktijden en tarieven

De werkdag is maandag of vrijdag tussen 09:00 en 18:00.

Vaak bestaat er na het eerste consult al veel duidelijkheid over de oorzaak van het probleem en geeft dat al veel rust. In de sessies zullen we werken aan de blokkades die je bij je draagt en die je blokkeren om jezelf te ontwikkelen en vanuit je hart te leven.

Coaching

Per consult van een uur reken ik € 60,- inclusief BTW.

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.