Nieuwsbrief Inspirerende decembermaand

Mooie workshops

Deze maand heb ik prachtige moeders en vaders ontmoet, die openlijk over de moeilijkheden gedurende de opvoeding spraken. Ik vind het opmerkelijk dat ouders aangeven dan hun gevoelige kinderen al op 5 jarige leeftijd hun eigen wijsheden goed kenbaar kunnen maken op zowel verbaal en non-verbaal gebied. Kinderen laten jonger en jonger dit gedrag zien, hetgeen een prachtig, doch confronterend fenomeen is. Wat maakt dat deze eigen wijsheden jou als ouder zo raken? Het is mooi om hierbij stil te staan en erachter te komen wat het met jou als ouder doet. Welk gevoel komt erbij je op en kan je dit delen met je kind, waardoor jouw kind het beter begrijpt?

13 december kwam ik in contact met een indrukwekkende hypnotiseur (Sten Turk), die mij een introductie gaf van zijn manier van werken met energie. Ik zie veel overeenkomsten met de manier waarop ik werk, hetgeen me verbaasde omdat ik mogelijk net als jou bepaalde verwachtingen had bij hypnose. Zo zie je maar weer, niets is wat het lijkt. Ik heb nu weer nieuwe mooie tools die ik kan gebruiken om te laten zien hoe het onbewuste zich kan uiten zonder dat hier invloed op uitgeoefend kan worden door het bewuste. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek, waarin ik je kan laten zien hoe ik tot de kern van het probleem kom in samenwerking met jouw onbewuste!

2015

Het einde van het jaar komt inzicht en het is aftellen tot het nieuwjaar weer van start gaat. Een tijd voor lijstjes met goede voornemens, bucketlists en wensen waaronder het winnen van de loterij! Hopelijk denk je bij het creëren van deze lijsten ook aan jezelf, je eigen geluk en de tijd nemen daarbij stil te staan. Veel ouders reageren met ‘Ik heb geen tijd om egoistisch te zijn’. Ik snap heel goed waar deze gedachten vandaan komen, echter het is alles behalve egoïstisch! Hoe beter jij als ouder in je vel zit en hoe meer jij kan zijn wie je werkelijk bent, hoe meer je eigen kind mee kan groeien en in zichzelf gaat geloven! Gun het jezelf om in je kracht te staan als mens, als ouders, als jezelf….

Een gelukkig nieuwjaar!

 / No Comments  / in Geen categorie

Comments are closed.